opc_loader
Trendy Chicks
  • Nederlands
  • English

Vanwege het coronavirus kan het voorkomen dat de pakketdiensten iets langer nodig hebben om uw bestelling te bezorgen. 
Hier kunnen wij als SassyMania helaas weinig aan doen, wij verpakken en versturen uw bestelling binnen 1 werkdag. 
Wij danken u voor uw begrip in deze. 

Winkelwagen
Merken

Dance feesten en dance evenementen in Nederland

Dance feesten en dance evenementen in Nederland worden altijd druk bezocht, 

Gedurende hele jaar zijn er prachtige en leuke feesten in heel Nederland en SassyMania is natuurlijk ook van de partij. Bij zo’n leuk feest of evenement zijn meestal kledingvoorschriften die je moet navolgen anders mag je niet naar binnen, denk bijvoorbeeld aan het B.I.T.C.H. event, bij sommige andere dance feesten zijn ze wat soepeler met de kledingvoorschriften.

SassyMania houdt voor je gedurende het hele jaar alle dance feesten en dance evenementen bij en om het voor je makkelijker te maken hebben we een aantal categorieën aangemaakt met daarin kledingvoorschriften per feest.  

Dance evenementen in Nederland & België

Bezoek je een dance evenement in Nederland of België? Dan weet je dat je meestal te maken krijgt met een dress code. Soms moet je per se met een Wetlook of Lakkleding daar verschijnen en soms moet je helemaal in het Wit komen opdagen.
Bezoek je een festival tijdens de zomer dan kan het zijn dat je te maken krijgt met Strandmode als dress code.  
Bij SassyMania hebben we hier rekening mee gehouden, wij hebben veelal contacten met de organisaties van grote feesten en evenementen en onze collectie is hierop aangepast.
Dus ben jij van plan om een dance evenement of een festival te bezoeken; bekijk dan ook wat je aan wil trekken en dat kan gemakkelijk en veilig bij Sassymania.nl