opc_loader
Trendy Chicks
  • Nederlands
  • English

Vanwege het coronavirus kan het voorkomen dat de pakketdiensten iets langer nodig hebben om uw bestelling te bezorgen. 
Hier kunnen wij als SassyMania helaas weinig aan doen, wij verpakken en versturen uw bestelling binnen 1 werkdag. 
Wij danken u voor uw begrip in deze. 

Winkelwagen
Merken
Best verkochte artikelen

 

Waarom Sassymania.nl

 

Met een uitgebreid assortiment van Sexy Kleding,Lingerie, Clubwear en Partykleding is SassyMania.nl de meest veelzijdige Online webshop bovendien doen wij alles om kwalitatief hoogwaardige producten tegen zeer betaalbare prijzen aan ons klanten te brengen.

Bij Sassymania.nl kunt u ook terecht voor, Lingerie, KorsettenKinky Kleding, Sexy Jurkjes en nog veel meer. Wij verkopen niet alleen Dames Kleding maar ook Partykleding voor Heren. Wat we ook in ons assortiment hebben is Lingerie voor Dames met een Maatje meer. Ook voor kostuums, netkousen, badmode, Burlesque en exclusieve mode kunt u terecht bij sassymania.nl

SassyMania is in 2011 opgericht door voormalige Designer Buyer van Nordstrom. Nordstrom is één van de meest toonaangevende  retailers in America. 

Bij SassyMania doen wij alles om een variërend assortiment van hoogwaardige sexy producten tegen zeer betaalbare prijzen aan consumenten te brengen.

Kwaliteit, mode bewustzijn en Elegantie staan bij ons hoog in vaandel. Onze producten worden door ons inkoop team zorgvuldig geselecteerd.

Passie voor mode leeft enorm binnen ons team, Met ieder aankoop die wij doen, houden wij rekening met uw wensen. Deze staan bij ons centraal.

SassyMania levert premium quality Sexy kleding tegen betaalbare prijzen. Onze Slogan luidt dan ook: Sexy kleding hoeft niet duur te zijn.