opc_loader

Wensenlijst

BITCH Event Kleding

BITCH kleding en kinky crazyland, wasteland party outfits vind je eenvoudig hier in onze sassymania.nl webshop. 

Toegestaan op BITCH feetjes zijn: latex, rubber-leer-lak/pvc-en metalen outfits.

Kinky fetish kleding voor Bitch kopen?

Jij wilt naar een BITCH party, dat is op zich wel mooi maar waar vind je jouw favoriete Bitch kleding?
Vaak kom je dat niet tegen als je door de winkelstraat van jouw stad aan het wandelen bent. Wat dan uitkomst biedt is een gespecialiseerde webshop metr kennis en ervaring van niet alleen de producten maar ook wat je wel of niet tijdens een BITCH party mag draagen. SassyMania.nl is een officiële BITCH leverancier en onze kleding hiervoor is  BITCH approved
Er zijn nog veel meer voordelen te benoemen, wat dacht je van het feit dat jij anoniem en lekker op je gemak je BITCH outfit thuis kan passen en vergeet daarbij onze motto niet: " Mooi hoeft niet duur te zijn"  

Het is altijd beter om jouw bestelling tijdig te plaatsen maar wat te doen als je een beetje laat bent met bestellen? 
Nou helemaal geen zorgen hoor, Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur dan versturen wij jouw bestelling op dezelfde dag en dat allemaal natuurlijk discreet. 

BITCH kleding voor jouw partner kopen? 

Naar BITCH party ga je meestal niet alleen maar vaak met een partner en natuurlijk willen jullie toch een beetje in het zelfde thema daar op het feest verschijnen, een beetje Matchen mag dan ook natuurlijk. 
Bij SassyMania.nl hebben wij hier rekening mee gehouden, wij hebben ook een speciale assprtiment BITCH proof oitfits waar jouw partner uit kan kiezen. 

Bekijk hier onze ruime assortiment BITCH proof Kleding voor jouw partner. 

Sassymania.nl heeft een uitgebreide collectie BITCH approved kleding

Voor kinky  en fetish kleding zoals kinky lak en kinky pu-leer ben bij Sassymania.nl aan het juiste adres.

Makkelijk, veilig en discreet online bestellen van jouw kinky partykleding. Ook geschikt voor kinky feesten zoals BITCH, wasteland, crazyland en nog veel meer.