opc_loader

Wensenlijst

Retourneren

Volgens de wet "Kopen op afstand" heeft u na ontvangst van de artikelen recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen. Binnen die periode mag u de artikelen om welke reden dan ook terugsturen. Pakketten die onder rembours terug gezonden worden vanwege de hoge kosten niet door ons geaccepteerd. Bestellingen die geretourneerd worden zullen binnen 30 dagen worden verwerkt.

Heeft u de artikelen geopend dan gelden de volgende retourvoorwaarden: 

Voordat wij een pakketje naar u toe sturen hebben wij dit gecontroleerd op fabricage fouten en ook beschadigingen. Indien er iets mis is met u bestelling, het niet de juiste maat is of het model u niet staat, kunt u dat binnen 14 dagen na ontvangst aan ons melden (uitdrukkelijk en alleen via email aan klantenservice@sassymania.nl). Wij reageren altijd binnen 2 werkdagen.. Daarna gaan wij er vanuit dat we volgens afspraak hebben geleverd.

Hygiënische producten zoals: kousen, accessoires, panty’s, lingerie, Jarretels en jarretel setjes, BH Setjes, slips, strings, badmode, monokini, body’s, bodystockings, Jumpsuits, catsuits, bikini, latex (datex), en maskers kunnen NIET omgeruild of geretoureneerd worden. Eveneens afgeprijsde (SALE) artikelen kunnen NIET worden geruild. De items vanuit de categorie Sale - Uitverkoop, kunnen NIET omgeruild of geretourneerd worden, stuurt u de door u verkochte artikelen vanuit deze categorieën toch en dus zonder overleg terug; dan worden deze niet in behandeling genomen, wilt u uw aankoop weer terug hebben; dan dient u de verzendkosten opnieuw te betalen. 
 

Als wij akkoord hebben gegeven op retourneren, kunt u de bestelling naar ons terugsturen (Als er geen retourformulier in het pakket zit, kunnen wij uw terugbetaling niet verwerken. Stuur ons een e-mail voordat u een item terugstuurt, zodat we u de goedkeuringscode kunnen mailen. Vanuit het oogpunt van hygiëne kunnen sommige items sommige items niet worden goedgekeurd voor terugkeer, dus als het wordt teruggestuurd naar ons het item zal worden teruggestuurd naar u hiervoor brengen wij verzendkosten bij in rekening). 

Wanneer u een andere maat of een ander artikel wilt ontvangen, versturen wij deze maximaal 1 keer kosteloos. Daarna vragen wij om een bijdrage voor de verzendkosten. Wij zullen hierna binnen 30 (dertig) dagen het geld retour betalen.

Behalve de artikelen die om een hygiënische reden niet retour kunnen;  alle andere artikelen kunt u, niet gebruikt en in ongeschonden staat (passen mag uiteraard wel), in onbeschadigde originele verpakking sturen naar: 

SassyMania IFC
Tolhuis 2046
6537 LX te Nijmegen
Nederland

Let op: Wij kunnen uw retourzending alléén in behandeling nemen wanneer u, uw gegevens op het retourformulier heb ingevuld.
Retouren dienen alleen naar bovengenoemde adres geretourneerd te worden, indien u uw retourzending naar een andere adres verstuurd, bent u zelf verantwoordelijk voor het traceren van uw zending.
Mag u een item volgens de voorwaarden niet retourneren maar doet u dat toch, dan krijgt u uw artikelen terug nadat u voor de bijkomende (retour) verzendkosten heeft betaald. 
SassyMania is niet verantwoordelijk voor de extra verzendkosten in beide bovengenoemde situaties. 

Dit formulier kunt u HIER downloaden.  

Dit formulier is in PDF formaat. u kunt deze bijlagen lezen met Adobe Acrobat Reader. 
Indien u  geen Acrobat Reader geïnstalleerd hebt, Dan kunt u deze hier gratis downloaden: 
https://www.adobe.nl/products/acrobat/readstep.html
 


Tegoed op Account

Wanneer u het artikel ruilt voor een andere maat of je kiest voor "Tegoed op Account", betaalt SassyMania.nl de verzendkosten. "Tegoed op Account" (geldig voor drie maanden). houdt in dat u bij uw volgende bestelling een korting krijgt die gelijk staat aan het bedrag die u te goed heeft.

 


Garantie

Bij fabricagefouten van de kleding ruilen wij deze om tegen een nieuw exemplaar. In overige gevallen wordt in overleg naar een oplossing gezocht.
Let wel: Wij controleren voor de verzendeing alle producten op beschadigingen en fabricagefouten en dit onder sternge camera-bewaking!


 

Terug betaling

Na ontvangst van de goederen controleren wij of deze volgens de bovengenoemde procedures zijn geretourneerd daarna betalen we het bedrag z.s.m. terug, maar in ieder geval binnen 30 dagen op het door u opgegeven rekeningnummer of het rekeningnummer welke bij ons in het systeem bekend is.