opc_loader
Trendy Chicks
  • Nederlands
  • English

Vanwege het coronavirus kan het voorkomen dat de pakketdiensten iets langer nodig hebben om uw bestelling te bezorgen. 
Hier kunnen wij als SassyMania helaas weinig aan doen, wij verpakken en versturen uw bestelling binnen 1 werkdag. 
Wij danken u voor uw begrip in deze. 

Winkelwagen
Merken
Best verkochte artikelen

Retourneren

Volgens de wet "Kopen op afstand" heeft u na ontvangst van de artikelen recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen. Binnen die periode mag u de artikelen om welke reden dan ook terugsturen. Pakketten die onder rembours terug gezonden worden vanwege de hoge kosten niet door ons geaccepteerd. Pakketten die geretourneerd worden zullen binnen 30  dagen refund krijgen van het betaalde orderbedrag.

Heeft u de artikelen geopend dan gelden de volgende retournerings-voorwaarden: 

Voordat wij een pakketje naar u toe sturen hebben wij dit gecontroleerd op fabricage fouten . Indien er iets mis is met u bestelling, het niet de juiste maat is of het model u niet staat, kunt u dat binnen 14 dagen na ontvangst aan ons melden via Contact. Daarna gaan wij er vanuit dat we volgens afspraak hebben geleverd.

Hygiënische producten zoals: kousen, Accessoires, panty’s, lingerie, Jarretels en jarretel setjes, BH Setjes, slips, strings, badmode, monokini, body’s, bodystockings, catsuits, bikini, latex (datex), en maskers kunnen NIET omgeruild of geretoureneerd worden. Eveneens afgeprijsde (SALE) artikelen kunnen NIET worden geruild.

Als wij akkoord hebben gegeven op retourneren, kunt u de bestelling naar ons terugsturen. Wanneer u een andere maat of een ander artikel wilt ontvangen, versturen wij deze maximaal 1 keer kosteloos. Daarna vragen wij om een bijdrage voor de verzendkosten. Wij zullen hierna binnen 30 (dertig) dagen het geld retour betalen.
De items vanuit de categorie Sale - Uitverkoop, kunnen NIET omgeruild of geretourneerd worden, stuurt u de door u verkochte artikelen vanuit deze
 categorieën
toch en dus zonder overleg terug; dan worden deze niet in behandeling genomen, wilt u uw aankoop weer terug hebben; dan dient u de verzendkosten opnieuw te betalen. 
 

De artikelen kunt u, niet gebruikt en in ongeschonden staat (passen mag uiteraard wel), in onbeschadigde originele verpakking sturen naar: 

SassyMania International Fashion Company
Tolhuis 2046
6537 LX te Nijmegen
Nederland

Let op: Wij kunnen uw retourzending alléén in behandeling nemen wanneer u, uw gegevens op het retourformulier heb ingevuld.
Retouren dienen alleen naar bovengenoemde adres geretourneerd te worden, indien u uw retourzending naar een andere adres verstuurd, bent u zelf verantwoordelijk voor het traceren van uw zending.
Mag u een item volgens de voorwaarden niet retourneren maar doet u dat toch, dan krijgt u uw artikelen terug nadat u voor de bijkomende (retour) verzendkosten heeft betaald. 
SassyMania is niet verantwoordelijk voor de extra verzendkosten in beide bovengenoemde situaties. 

Dit formulier kunt u HIER downloaden.  

Dit formulier is in PDF formaat. u kunt deze bijlagen lezen met Adobe Acrobat Reader. 
Indien u  geen Acrobat Reader geïnstalleerd hebt, Dan kunt u deze hier gratis downloaden: 
https://www.adobe.nl/products/acrobat/readstep.html

 


Tegoed op Account

Wanneer u het artikel ruilt voor een andere maat of je kiest voor "Tegoed op Account", betaalt SassyMania.nl de verzendkosten. "Tegoed op Account" (geldig voor drie maanden). houdt in dat u bij uw volgende bestelling een korting krijgt die gelijk staat aan het bedrag die u te goed heeft.


Garantie

Bij fabricagefouten van de kleding ruilen wij deze om tegen een nieuw exemplaar. In overige gevallen wordt in overleg naar een oplossing gezocht.


Terug betaling

Na ontvangst van de goederen betalen we het bedrag z.s.m. terug, maar in ieder geval binnen 30 dagen op het door u opgegeven rekeningnummer of het rekeningnummer welke bij ons in het systeem bekend is.